Bilservice genomförd i helgen

I helgen så tog jag med min bil till ett ställe i Fagersta för bilservice. Det har under ganska lång tid varnat för att det är dags med en service och nu hade jag lite tid över för en bilservice. Jag kör bil ganska så mycket, jag pendlar till jobbet varje vardag så det blir ett antal timmar på vägarna varje vecka. Jag är väldigt nöjd med den bilen som jag har, det är en mindre suv variant. Man sitter således lite högre vilket jag upplever som positivt då man känner sig säkrare på vägen när man sitter över de andra. Företaget som utförde min bilservice i Fagersta heter Brinell Bil och Service. De har lång erfarenhet kring fordon och bilservice, deras bilverkstad har funnits i ett par år och de har under den tiden samlat på sig gedigen kunskap kring vad det innebär att bedriva en firma som erbjuder bilservice. Under min bils service så kollade de igenom hela bilen, motor, oljenivåer, bromsvätska och bromsbelägg, ljus och andra typer av system och säkerhetsrelaterade funktioner. De fyllda på och servade bilen genom mjukgörande medel och servicehjälpmedel. Efter jag rullade ut med bilen därifrån så rullade den enkelt, den gick som ett spjut hela vägen hem. Det är viktigt med bilservice för att se till att det inte är några konstigheter eller säkerhetsrisker hos bilen. Brinell Bil och Service har god erfarenhet om bilservice och de vet vad det innebär, tack vare deras duktiga och utbildade servicetekniker och mekaniker. De kontrollerar hela bilen fullständigt och lämnar ingenting åt slumpen samtidigt som de metodiskt underrättar kunden. Et bra företag för en som inte är så bil-insatt med andra ord.