Blek som ett får och bröllop nästa vecka

Denna sommaren har varit så underbart fin på Öland och gissa inte om jag inte har kunnat utnyttja det?! Jag har jobbat konstant sedan början på maj, varenda vardag och i princip varje helg. Det har varit jättebra på många sätt eftersom jag tjänat mycket pengar under dessa månader när det varit så otroligt mycket att göra på Öland. Jag jobbar i en liten kiosk där vi säljer glass och dricka med mera. Vad som är så synd är att alla blir så solbrända och fina medan jag bär på vinterskinnet som nu har ungefär samma färg som citronglassen som vi serverar. Eftersom jag ligger så lång efter och aldrig i livet vill bada solarium så funderar jag på att göra en spraytan på Öland. Jag har aldrig provat på det, varför jag skulle vilja göra det är för att vi ska på bröllop nästa vecka och jag ska ha en ljus klänning. Jag brukar alltid bli brun eftersom jag brukar vara ute mycket under sommaren men i år kan ja nästan räkna mina soltimmar på händerna. Därför känns en spraytan på Öland som det bästa alternativet. Då ska jag göra spraytanen på ett ställe som heter TanbyEllowill, de erbjuder spraytan av olika varianter. Jag tänker mig en ljusare och tunnare grad av spraytan eftersom jag inte bryr mig så mycket om att den ska hänga i. Jag får semester om två veckor ungefär, då kommer jag att sola som bara den och jag kommer med all säkerhet att bli riktigt solbränd om bara det fina vädret hänger i sig. TanbyEllowill erbjuder spraytan på Öland, Gotland och Visby, de använder sig av professionella metoder och kvalitativa produkter. Så resultatet blir både verklighetstroget och hållbart, det är framförallt därför jag vill göra det hos TanbyEllowill.