Tar med bilen till sommarstället i Båstad

I sommar så ska vi åka till vårt familjehem i Båstad. Jag och min flickvän brukar ofta åka dit under sommaren och bo där i några veckor under våran semester. Resten av familjen kommer högst sannolikt också att vara där med oss, det är en naturlig samlingspunkt och jag älskar verkligen Båstad. Det underlättar om det är bättre väder då är det så lätt att hitta på någonting och få ut det mesta av sommaren. Men för min del gör det inte så mycket om vi får några dagar med regn, då kan vi ta och kolla lite filmer och åka ut och åka med bilen. Göra en utflykt eller så. Vi tar bilen dit ner, jag har min favorit bilverkstad i Båstad så därför tar jag med glädje med mig min bil ner dit. Då utför de service på bilen och eventuella ingrepp om jag skulle önska det. Jag älskar bilar, det intresset är jag ganska säker att jag och min bror har ärvt av vår far. Så brorsan brukar också ta med sig sin bil ner så brukar vi åka ut och busköra emellanåt. Den bilverkstad där nere som vi brukar åka till heter Enox Bilservice, de är riktigt duktiga på bilar, de har mångårig erfarenhet och har servat ett stort antal bilar under deras aktiva år som bilverkstad i Båstad. De har också en bilverkstad i Ängelholm och Laholm, men för oss är det naturligt att åka till Enox Bilservice i Båstad eftersom vi bor så pass nära den.