Massage är enda botemedlet mot mina problem

Jag, tillsammans med min sambo, bor i Uppsala och har bott där under ett par års tid. Vi trivs bra i Uppsala, det är en stor stad med mycket kulturhistoria och stora företag samtidigt som studentkulturen är fastrotad i stadens alla gathörn. Jag studerade själv i Uppsala och det är därför som jag är kvar här även nu. Nu arbetar jag med redovisning för en stor byrå i Uppsala. Jag har under flera år haft lite problem med ryggen, jag tror att det delvis kommer från mitt arbete och de belastningar som jag utsätter mig för där men också på grund av min styrketräning. På jobbet så sitter jag en hel del och jag känner att det är en oergonomisk situation där jag får spänna ryggen på olika sätt för att sitta någorlunda skönt. För att lindra mina besvär så besöker jag alltid Yvonnes Hälsorum för deras massage i Uppsala. De har ett stort utbud av olika massage-behandlingar. I mitt fall så brukar vi ha en typ av behandlande massage, eftersom mina muskler blir stela på grund av mitt arbetssätt. Genom Yvonnes massage så mjukgör hon muskler och leder med hjälp av hennes professionella massage och de hjälpmedel som hon använder som är av hög kvalitet och doftar väldigt gott. Jag är där en gång i månaden ungefär, Yvonnes Hälsorum ligger centralt beläget i Uppsala där de hjälper ett stort antal kunder med olika besvär varje dag. Jag har bokat in en massage i veckan, på fredag går jag på semester i tre veckor, då kommer jag att vara avslappnad inför det.